Forårstegn XIII – moshave ved Helligåndskirken

13. april 2008

Jeg må være gået forbi det sted tusinde gange, men den anden dag, hvor forårssolen dansede, kom jeg til at se, at der på kronen af den teglmur, som omgiver Helligåndskirken mod Valkendorfsgade og Niels Hemmingsens gade midt inde i København K er den vidunderligste lille moshave. Og efter de seneste dages regn var mosset svulmende, farvemættet og blomstrende.


På den led kan de traditionelle materialer noget, som moderne byggematerialer har svært ved at hamle op med – blive smukkere med tiden.


Denne serie er taget samme sted blot en god uges tid senere, efter en stribe solrige dage med flot tørt vejr. Det er en helt anden verden, man møder, hvis man for et øjeblik stopper op, med varme tørre farver og uregerlige bevægelsesmønstre.

indlæg oprettet af Jens Hvass

Share