Agenda 21-center for Indre By

26. maj 2008

Mandag den 9. juni kl. 19.00 er der indkaldt til borgermøde i Christianshavns Beboerhus i forbindelse med oprettelsen af et Agendacenter for Indre By-Christianshavn.

Oprettelsen sker som et led i Københavns Kommunes planer om, at alle bydele fremover skal have sådanne lokale agendacentre. I disse tider, hvor klimaudfordringen for alvor er sat på dagsordenen, er der masser at tage fat på i udviklingen frem mod et CO2-neutralt København med et markant mindre globalt fodaftryk end i dag.

Denne proces vil fordre aktiv medvirken fra alle, myndigheder, virksomheder, interesseorganisationer og borgere, og har du interesse i at høre om planerne og gode ideer til centerets kommende virke, er du meget velkommen.

I forbindelse med borgermødet er der indrykket en annonce i Christianshavneren og CityAvisen. Du kan se annoncen i fuld størrelse nedenfor.

indlæg oprettet af Jens Hvass

 

Share

én kommentar

 1. jens sparre olsen kommentarer:

  vedr: agenda 21 kontor for Chr- indre by.
  Det kunne opføres på en ponton, der kunne på skift ligge på indre by siden og Christianshavnssiden- kanalen. Det ville give en stor exponering.
  Huset på pontonen skulle så monteres med solceller og by vindmølle, så den alternative energi blev håndgribelig, evet. for interreserede sponsorer.
  prisen for lille hus på ponton, tror jeg er tjent ind over 20 år på sparet husleje i ejendom.
  denne ide ville være en god start, især med det kommene miljøtop møde for øje.
  Jeg har stadig flere praktiske ideer til udformningen af dette hus.

  Mvh. Jens

Der er i øjeblikket lukket for kommentarer.