Flyttedag

1. september 2011

Fra 16. september er bloggen Strøtanker om bæredygtighed flyttet til en ny placering her på www.jenshvass.com.

I den forbindelse vil der i den kommende tid være en del “vejarbejde”. For eksempel skal omkring 5.000 links og billedhenvisninger ændres i de kommende uger og 50 billedgallerier sættes op forfra.

Nye indlæg vil fra i dag være at finde på denne adresse, og hvis du abonnerer på bloggens feed, er det en god idé i tide at skifte til det nye feed på www.jenshvass.com/blog/feed.

16. september er årsdagen for det kommunale budgetforlig for 2011, hvor Miljøpunkternes i forvejen smalle økonomi blev halveret og lagt ind under lokaludvalgene. I konsekvens heraf ophører undertegnede (Jens Hvass) med udgangen af september som centerleder ved Miljøpunkt Indre By-Christianshavn.

Og den stadige afsøgning af klima- og bæredygtighedsproblematikken, som har karakteriseret Strøtanker om bæredygtighed siden dens begyndelse i januar 2008, vil fortsætte her fra min personlige hjemmeside.

indlæg oprettet af Jens Hvass

 

Share

én kommentar

  1. Jens Hvass kommentarer:

    Alle links er nu opdateret, og funktionaliteten skulle være i orden. Men der tilbagestår stadig et arbejde med at få afpudset opsætningen af bloggens mange billedserier. Og skulle du støde på et ikke fungerende link eller lignende, hører jeg meget gerne derom.

Der er i øjeblikket lukket for kommentarer.